Overstap van sterkhouders Pierrette Putzeys en Alex Dubois naar N-VA Alken

Op 9 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Peter Bollen is een fiere voorzitter van N-VA Alken: "Ik ben tevreden dat ik opnieuw twee zeer sterke kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen kan voorstellen: niet minder dan Pierrette Putzeys en Alex Dubois, momenteel zetelend als  onafhankelijken in de  gemeente - en OCMW raad, hebben toegezegd om deel uit te maken van ons team. In hun rugzak zit niet alleen heel wat politieke ervaring, maar ook lokaal engagement en een groot hart voor Alken".

 

Pierrette Putzeys

Pierrette heeft afgelopen 14 jaar in de OCMW raad gezeteld waarbij  5 jaar in het bijzonder comité en sinds 2014 in de lokale adviescommissie. Pierrette staat bekend voor haar luisterend oor en helpende hand voor zieken, bejaarden en personen met een handicap. Niet verwonderlijk dus, dat haar politiek interesseveld zich afspeelt in de sociale sector, in verkeersveiligheid en in het vrije tijds-gegeven. Zij is 66 jaar, gelukkig gehuwd met Theo Quarem, heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen.  Haar andere hobby's zijn fietsen en tuinieren en als pionier van de ziekenzorgvakanties slaagt zij erin om jaarlijks als vrijwilligster soms 5 ziekenzorgvakanties in binnen- en buitenland af te haspelen en dat al gedurende 25 jaar.

Alex Dubois

Alex is 40 jaar en sinds 2006 gemeenteraadslid.  Zijn partner is Veerle Schreurs en samen hebben zij 4 kinderen Eloise, Alena, Cécile en Juliana. In de afgelopen legislatuur heeft hij zich vooral onderscheiden door zijn constructieve houding en zijn politieke interesse gaat voornamelijk uit naar financiën, sport en algemene veiligheid.  Hij is dan ook meerdere jaren actief geweest in de financiële commissie en in de politieraad.  Hij staat voor duidelijkheid en rechtlijnigheid. 

"Wij staan allebei achter het gevoerde beleid en steunen voor 100% onze burgemeester zodat dit een keuze is van het hart", aldus nog Alex Dubois en Pierette Putzeys.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is